Landsudstilling 2011

Billeder fra Landsudstilling 2011 i Herning

Landsudstillingen 2011

Vi skriver nu januar 2012 og med julen og nytåret godt overstået er det igen tid til at lade tankerne gå tilbage til dagene i Herning. Nu har vi så haft tid til at lade oplevelsen sænke sig ind i vort sind og få bearbejdet det hele lidt.

Hvad vil udstillingen så blive husket for? Jo for mit vedkommende først og fremmest den gode og positive indstilling og ånd, som alle, der besøgte os i vores lille (alt for lille) stand, havde med sig. Her var smil og glæde – somme tider genkendelsens glæde – over hele linien fra først til slut begge dage – pragtfuldt, det er jo netop sådan noget, der gør, at det er værd at gøre et stykke arbejde for specialklubben.

For det andet, at vi havde den glæde, at et af vore tidligere meget aktive medlemmer igen har meldt sig ind i klubben samt to helt nye ansigter, der også vil være med – velkommet til jer alle tre. Jeg håber, at vi får set meget til jer i fremtiden sammen med alle vore øvrige trofaste medlemmer. Generalforsamlingen blev som sædvanligt afholdt i god ro og orden kyndigt ledet af vor dirigent gennem flere år, Marthin Christensen. Vi kunne derfor holde tidsplanen og forlade lokalet uden at andre skulle vente på os. Tak til alle for dette.

For det tredje viste gennemsnitskvaliteten af vore dyr, på trods af tilbagegang i antal af såvel udstillere og dyr, at holde sig på et forholdsvis højt niveau. Der var godt nok ikke i år noget dyr, som dommerne fandt værdigt til 97 points, men 6 på 96 er også flot ud af 98 tilmeldte og 97 mødte. En fik 0, ellers den i mine øjne allerbedste i hele flokken. Desværre havde hun en drilsk lille bitte hjortetak ved bagkammens rod – hvor var det ærgerligt. Det samme kan siges om den typemæssigt bedste citron blå-porcelænsfarvet 0,1, også her en kamfejl (tvilling), som kunne ses uden at tage hende ud af buret. Det forhindrede en anerkendelse af varieteten, som ellers var i tydelig fremgang.  Alt i alt kun 5 dyr under 90 points – flot. Hvordan kvaliteten var i det enkelte farveslag og race vil jeg lade dommerne om at beskrive, se andet steds i dette nr. af ”Information”.

Mit håb skal være, at vi næste gang igen kan få fremgang i udstillere og dyr, noget tyder på det ikke mindst efter at opdrætterne af Ukkelse Skæghøns fik lejlighed til at stikke hovederne sammen og aftale en avlsplan, som indbefatter at vor gode opdrætter Finn Laursen igen vil være at finde i de aktives rækker. Jeg håber, at de involverede vil skrive lidt om planerne her i bladets spalter, de er i hvert fald til disposition.

Tak til alle for nogle gode dage i Herning. En speciel tak til Birger og Bjarne for opstilling og nedtagning af vor stand. Det er en stor hjælp for bestyrelsen, at I tager jer af dette. Tak til familien Hansen for indsætning og udtagning af dyrene.

Det var en glad mand, der ”gik” hjem søndag aften. På gensyn i 2013.

Peder Pedersen.  

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.05 | 11:43

Hejsa søger Millie Fleur kyllinger max 1 uge gamle i Jylland. Mvh Jakob Handal Nielsen. Tlf: 22844806

...
03.05 | 13:47

Hej
Søger kyllinger/høner, skal minimum være varmefri.
tlf: 29 91 14 05

...
15.04 | 23:30

Søger rugeæg af Ukkelse skæghøns , hvis nogen har så send gerne en sms på 25772585
Bor 6920 Videbæk

...
20.02 | 13:57

Hej i hønsefolk.

Jeg har Sabelpot i 2 racer.

1. Sort Guld Porsekænfarvede 2,7
2 Sort Guld Citronfarvede 1,8

M.V.H. Poul (eller bare Thomsen)

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE